Søg
Close this search box.

Nuværende projekter og tips til tekster

Jeg skriver mange tekster til affiliatesider, både til egne og andres projekter. Hvis du vil se nogle af de nuværende projekter, jeg arbejder med i øjeblikket, så skal du kaste et blik på disse sider:

Nuværende projekter

Bodypumpsaet.dk

Affiliateside er fokuserer på bodypump træning og bodypump udstyr. Siden er lanceret i april 2024, og er derfor ganske ny. Bodypumpsaet.dk er mit første forsøg på at lave en “one-page” affiliateprotal.

Baalfad.dk

Affiliateside med bålfade og ildsteder til have og terrasse. Siden har været online siden juni 2020 og ligger nr. 1 på flere af de vigtigste søgeord.

Cooltips.dk

Cooltips.dk er en side med tips indenfor kategorierne bolig, fritid, job, sundhed, teknologi og økonomi. Der ligger enkelte affiliate artikler på siden, men eller er det mest en side, hvor der testes trends og tendenser indenfor de enkelte kategorier.

Cortensteel.dk

En affiliateside der omhandler produkter fremstillet i cortenstål. Siden er udgivet i april 2023, og er begyndt at få vind i sejlene. Foråret 2024 har budt på flere besøgende og der er allerede en del salg via siden.

eMaling.dk

Også en ny side som der skal arbejdes videre med, når tiden er der. Artikler om gør det selv projekter er enormt populære, og et emne jeg forventer mig meget af.

Espressolover.dk

Forholdsvis omfattende affiliateside om espressomaskiner. Siden er opbygget som en webshop, og henviser til mange af de største danske webshops i sin kategori.

Fitnesshandsker.dk

Endnu en “one-page” affiliateside fra 2024, der ligesom Bodypumpsaet.dk er en del af et forsøg for at se, om det kan lade sig gøre at drive trafik til en enkelt side, eller om der kræves flere sider.

Helpdesken.dk

Helpdesken.dk er min ældste side, der er startet tilbage 2012. Siden giver tips til forskellige IT relaterede udfordringer, og med omkring 1000 daglige besøgende, er siden rimelig populær.

Indretmedstil.dk

Indmedstil.dk henviser til danske forhandlere af møbler og interiør til hjemmet. Siden er ret ny, men der er fuld gang i tekstproduktionen, så den skal nok blive til noget.

Motionsmaskinen.dk

Affiliateside med alt udstyr og alle maskiner til hjemmetræning. Hjemmetræning var et kæmpe hit under covid19 nedlukningen, og selv om salget er dalet en smule, er der stadig mange der foretrækker at træne hjemme.

ProHeat.dk

Helt ny side der handler om varmepumper uden udedel, som har den store fordel, at du selv må montere dem. I en tid med høje energipriser er information om varmepumper eftertragtet læsning.

Robotland.dk

Robotland.dk er en side jeg startede i 2016 og som handler om robotstøvsugere og robotplæneklippere. Begge produkter er meget efterspurgte, hvilket giver god trafik på siden.

Romaskinen.dk

Forholdsvis ny side der er bygget på et domæne med en lang historik, men som har været lukket i nogle år. Ligesom Motionsmaskinen.dk henvender Romaskinen.dk sig til alle, der vil træne hjemme.

Runnersbychoice.dk

En side der oprindeligt handlede om motionsløb, og som jeg går og overvejer, hvordan skal bruges fremover. Indtil videre er der en smule affiliate på siden, men ikke den store trafik.

Varmeblæsere.dk

Varmeblæsere.dk er startet i forbindelse med de stigende gaspriser, og på trods af at siden er ret ny, og har begrænset indhold, får den allerede en del besøg.

Find inspiration til dine egne tekster

Hvis du tager et blik på mine nuværende projekter herover, kan det give dig inspiration til at skrive tekster, til dine egne affiliateprojekter eller til din webshop. Hvis du vil have hjælp til at skrive teksterne, så du kan bruge tid på andre opgaver, så kontakt mig her:

Kontakt@su-media.dk

Så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan strikke dine tekster sammen.

Opbygning af tekster til affiliatesider

Affiliatesider kan opbygges på mange måder, men en ting er fælles for alle sider – Du skal fange læseren på alle trin i kunderejsen.

Det betyder, at du både skal have tekster til de læsere, der er i markedet for at lave de indledende undersøgelser inden et køb, og til de der bare mangler det sidste skub.

Ved indledende undersøgelser bruges typisk søgetermer som:

  • Bedste vaskemaskine
  • Billig vaskemaskine
  • Hvilken vaskemaskine skal jeg vælge?
  • Vaskemaskine bedst i test

Når læser har besluttet sig for at der skal købes en vaskemaskine, skal der vælges en type. Her søges f.eks. efter:

  • Topbetjent vaskemaskine
  • Lille vaskemaskine
  • Vaskemaskine med tørretumbler
  • Siemens vaskemaskine

Og så er der dem der allerede har besluttet sig, så søger efter en specifik model:

  • Siemens vaskemaskine iQ800

Jo bedre du dækker alle trin i de potentielle køberes kunderejse, desto større chance er der for, at de lander på din affiliateside eller i din webshop.

Det er svært at dække alle forespørgsler

Hvis du skal skive tekster til alle søgninger, så bliver det en stor opgave. Som udgangspunkt skal du skrive nogle gode kategori- og produkttekster, der fanger købere i trin 2 og 3.

Du kan eventuelt supplere med blogindlæg, så du også får godt fat i dem, der kun er nået til de indledende søgninger. Fra blogindlæggene kan du guide læseren videre til kategoritekster og produkttekster, så du til sidst ender med at skabe et salg.

Skal jeg skrive dine tekster?

Hvis du skal bruge hjælp til at få skrevet nogle gode tekster, så kontakt mig gerne. Jeg har stor erfaring med tekster til affiliatesider og webshops, og jeg skriver gerne dine:

Kontakt mig her