Søg
Close this search box.

Om SU Media

Du mangler gode tekster, for at blive fundet på nettet, men du har ikke tid til at skrive dem selv!

Det kan løses på en god, effektiv og billig måde. Jeg skriver dine tekster, og du får frigivet kostbar tid til at passe din forretning.

Mangler du gode tekster til nettet?

Har du en webshop, en firmaside eller en affiliateside der mangler artikler, blogindlæg eller kategoritekster? Så er vi måske et macth?

Hvis dine kunder skal finde dig på nettet, så kræver det gode online tekster. Alle virksomheder har brug for tekster, der får læsere til at blive kunder. Selv mindre virksomheder og webshops kan opnå gode placeringer i Google, så alle der søger efter dig eller dit produkt, let kan finde dig.

Brug din tid fornuftigt

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til, at skrive de tekster der skal til, før din side begynder at kravle op i Googles søgeresultater.

Du ved at teksterne er vigtige, men den daglige forretning skal også passes, og hvad er det så du nedprioterer? Naturligt nok vil nye tekster komme i anden række, men det kan du ændre på nu.

Begynd med de gode tekster nu

Manglende tekster kan betyde, at konkurrenterne overhaler dig og, at du mister kunder og salg. Heldigvis behøver det hverken at være besværligt eller dyrt, at få skrevet tekster.

Arbejdet med artikler og kategoritekster, kan udføres løbende. Det betyder, at du ikke behøver at få skrevet alle artikler på én gang. Arbejdet kan deles op, så du kun udgiver et mindre antal artikler hver måned. På den måde kan du få både tid og økonomi til at hænge sammen.

Bliv mere synlig

Det er en stor tilfredsstillelse at se, når dine sider begynder at få bedre placeringer i Googles søgeresultater. Gode placeringer gør dig lettere at finde, og du får flere besøg på hjemmesiden. Flere besøg betyder flere kunder, leads og tilmeldinger.

Alle artikler og produktbeskrivelser på din hjemmeside skal være unikke. Du må ikke genbruge produkttekster eller andre tekster fra f.eks. leverandører. Hvis du vil skille dig ud og opnå topplaceringer, skal alle dine tekster være individuelle.

Er du klar?

Er du klar til at tage fat på arbejdet med tekster og blogposts på din hjemmeside? Du har sikkert allerede en idé om, hvilke tekster du mangler, og jeg har forsøgt at gøre det let for dig at bestille teksterne.

Jeg hjælper dig med at skrive:

Blogindlæg

Produktbeskrivelser

Brandtekster

Affiliate artikler

Kategoritekster

Title og metabeskrivelser

Google lægger stor vægt på, at alle tekster skaber værdi. De tekster jeg skriver, er læsevenlige og skrevet til gavn for læseren – og for dig.

Teksterne vil være SEO optimerede, og indeholde de søgeord du ønsker.

Om SU Media

Stig Molter Ulriksen - SU Media

 

Jeg har skrevet tekster til nettet siden 2012, hvor jeg startede min første blog. Lige siden har jeg været fascineret af de muligheder, der er for at få en tekst vist i Googles søgeresultater og ikke mindst få teksten læst af besøgende og kunder.

Udover tekstforfatning har jeg erfaring med opbygning af WordPress hjemmesider, søgeordsoptimering, onpage SEO og affiliate.

Hvis du vil se nogle eksempler på nogle af de projekter jeg driver i øjeblikket, så tag fat i mig.

Stig Molter Ulriksen

SU Media

Kontakt mig nu!