Søg
Close this search box.

Portfolio

Portfolio
Artikler jeg har skrevet

Her kan du se nogle eksempler på nogle af de artikler, jeg har skrevet til mine blogs. Hvis du vil have eksempler på artikler og blogindlæg, jeg har skrevet til kunder, som skriv til mig nederst på siden.

Portfolio - Det bedste bålfad

Det bedste bålfad – Sådan vælger du

Tjek ekspert-købsguiden hos Baalfad.dk, og find det bedste bålfad. Læs om de forskellige typer af bålfade og bålsteder, hvilke materialer de fremstilles i og se hvilke bålfade er der mest populære lige nu – og hvor de kan købes.

Portfolio - Hvordan tjener du penge på at blogge?

Hvordan tjener du penge på at blogge?

Bloggere over hele verden tjener penge på deres blogs og hjemmesider ved at vise annoncer eller ved at henvise til produkter eller sælge egne produkter fra bloggen. Men hvordan tjener man penge på en blog?

Eksempel på artikel om espressomaskiner

Hvilken espressomaskine er bedst?

Når du skal vælge espressomaskine, er der flere elementer, der gør sig gældende. Det er altid en god idé at skæve til andres valg, men vigtigst af alt er det, at maskinens funktioner, lever op til dine ønsker, krav og behov.

Eksempel på artikel der beskriver hvordan man skriver et godt mail autosvar

Sådan skriver du et godt autosvar

Hvis du ikke har mulighed for at læse din mail i en periode, så kan et mail autosvar redde dig fra at få en sur kunde eller forhindre, at du mister en kunde til konkurrenten. Her får du 3 eksempler på gode autosvar!

Portfolio - Hvad er en Cooper test?

Hvad er en Cooper test, og hvordan udføres den?

En Cooper test måler, hvor god form du er i. Det gør den ved at teste, hvor langt du kan løbe på en bestemt tid, som normalt er 12 minutter. Testen bruges til at finde ud af, hvor meget ilt din krop kan bruge under træning, og til beregning af kondital.

Portfolio - Sådan skriver du gode kategoritekster

Skriv gode kategoritekster til blog og webshop

Alle kategorier på en webshop, hjemmeside, blog osv. bør have beskrivende og gode kategoritekster. Teksten fortæller de besøgende om kategoriens indhold, og guider dem videre til produkterne eller artiklerne på siden.

"Great content is the best sales tool in the world"

- Marcus Sheridan -

Herover kan du læse nogle af de artikler, jeg har udgivet på mine egne blogs. Som du kan se, skriver jeg om mange forskellige emner, men primært til affiliates, webshops og linkbuilding.

Jeg har et bredt kendskab til SEO og søgemaskineoptimering, men jeg skriver tekster til mennesker og ikke til Google. De to ting kan dog fint kombineres og give gode rankings i søgemaskinerne.

Hvis du vil vide mere, eller se flere eksempler på mine skrivefærdigheder, så fang mig her:

Skriv til mig